Sådan returnerer du en vare

Du har 14 dages returret når du handler hos pige.dk helt efter købelovens regler.

Ønsker du at returnere en vare, gøres det ved at udfylde vores returseddel der er vedlagt din pakke.

(Har du bestilt din pakke til afhentning i vores fysiske butik er der ingen returseddel i din pakke. Ønsker du en returseddel kan den downloades/printes her. Alternativt kan du udfylde en returseddel når du indleverer din returpakke i butikken).

Vi refunderer returbeløbet til den konto, der er anvendt ved betaling.

Vi behandler returordrer alle hverdage og sender dig en mail, så snart vi har behandlet din returnering. Derefter har du typisk pengene tilbage på din konto indenfor 5 bankdage. Ved enkelte korttyper kan der gå op til 30 bankdage, før pengene kommer retur. Det er helt normalt for disse korttyper, og det er derfor ikke noget, vi kan ændre på.

Du skal selv afholde udgiften til returfragt. Du kan vælge at benytte den vedlagte returlabel, hvorefter vi fratrækker beløbet i din returordre.

Ønsker du at bytte en vare skal du returnere som beskrevet ovenfor og bestille den nye vare på www.pige.dk på almindelig vis. Du vil således betale for den nye vare, men få pengene retur fra den returnerede vare.

Du kan læse flere detaljer på din returseddel, som også kan downloades/printes her.

NB! For at vi kan behandle din returnering, er det vigtigt at returseddelen er udfyldt og vedlagt, når noget sendes retur.

Med venlig hilsen

Pige.dk
Anna & Søs ApS