Forsendelses- og betalingsinformation

Forsendelse

Vi sender med DAO365 og GLS (PostNord til Norge og Sverige). Du kan vælge enten pakkeshop eller hjemmelevering (+ levering til erhvervsadresse med GLS).

Betaling og afdrag

Når du handler hos pige.dk behandles kortoplysningerne af Bambora, som er en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa og Mastercard/Eurocard, Mobilepay samt ViaBill.

Alle kortoplysninger håndteres i overensstemmelse med kortorganisationernes regler.

Læs mere om Visa her: https://www.visa.dk
Læs mere om Mastercard her: https://www.mastercard.dk/
Læs mere om Mobilepay her: https://www.mobilepay.dk
Læs mere om Viabill her: https://viabill.dk

Hvilke betalingsmuligheder har jeg?

Du kan betale med Dankort, Visa, Mastercard, Visa Electron, MobilePay, ViaBill-afbetaling, samt internationale kreditkort på vores webshop.

Hvordan deler jeg betalingen op?

Du kan vælge at dele din betaling op i mindre bidder med ViaBill. Alt du skal gøre er at vælge ViaBill som betaling, når du gennemfører din ordre, så bliver du sendt videre til betaling hos ViaBill. Du kan læse mere om ViaBill længere nede på siden.

Hvornår trækker I penge for min ordre?

Vi trækker altid først pengene fra din konto, når vi har sendt pakken afsted til dig (eller når pakken er klar til afhentning i den fysiske butik).

Hvorfor står der et reserveret beløb på mit kort?

Har du et debitkort som Mastercard eller Visa Electron vil beløbet på din ordre med det samme blive reserveret på dit kort, så der med sikkerhed er dækning på kortet, når beløbet trækkes. I nogle tilfælde kan reservationen blive stående, selv hvis ordren er slettet, men den bliver frigjort i løbet af et antal bankdage (afhængig af bank og korttype). Dette er normal procedure for denne type kort, og vi har derfor ingen kontrol over reservationen.

Hvordan bruger jeg et gavekort eller en rabatkode?

Er du den heldige ejer af et gavekort eller en rabatkode til pige.dk? De kan nemt indløses ved at indtaste koden i feltet under dine varer på siden med din indkøbskurv.

Hvornår modtager jeg pengene for min returnerede ordre?

Vi behandler returordrer alle hverdage og sender dig en mail, så snart vi har behandlet din returnering. Derefter har du typisk pengene tilbage på din konto indenfor 5 bankdage. Ved enkelte korttyper kan der gå op til 30 bankdage, før pengene kommer retur. Det er helt normalt for disse korttyper, og det er derfor ikke noget, vi kan ændre på.

Betal med Viabill

Sådan betaler du med ViaBill hos os

  • Find dine ønskede varer, og læg dem i kurven.
  • Gå til din kurv.
  • Udfyld dine informationer.
  • Tryk “Betal” og vent på, at betalingsvinduet åbner.
  • Vælg herefter “ViaBill” som betalingsløsning og følg instruktionerne.


For at benytte ViaBills afdragsordning, er der nogle betingelser der skal være opfyldt.

  • Du skal være minimum 18 år.
  • Du skal have dansk CPR nr. og dansk folkeregisteradresse.
  • Du giver ViaBill lov til at kreditvurdere dig, inden de godkender din bestilling.


Læs ViaBills handelsbetingelser her: ViaBill betingelser.

Har du spørgsmål til afdragsordningen, bedes du rette henvendelse direkte til ViaBill. Dette kan gøres på tlf. 88 826 826.